emailinfo@easytaxfree.com phone+31 20 427 83 44

 

Meer betaalproducten

Onze kennis en expertise gaan verder dan Tax-refund oplossingen en de btw-teruggave aan reizigers. Ook voor al uw betaaloplossingen kunt u bij ons terecht.

Van de betaalautomaat in de winkel en de acceptatie van de diverse betaalkaarten tot de inrichting van de betalingsomgeving voor uw webwinkel. Samen met onze partner Easy Payment Services bieden wij ondernemers betrouwbare en makkelijk betaaloplossingen.

Easy Payment Service is al meer dan 10 jaar met succes actief op de financiële dienstenmarkt. Zo is met de intrede van Easy Payment Services op de Nederlandse markt de kosten voor de verwerking van MasterCard en Visa met ruim 50% gedaald en heeft het daarmee een nieuwe standaard gezet.

Dit is nog steeds de insteek van Easy Payment Services. Betrouwbare en makkelijke producten aanbieden tegen de scherpste tarieven.

Wanneer u voor een korte periode een pinapparaat nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld op een beurs staat of een evenement organiseert, dan kunt u dit voordelig en eenvoudig regelen via InstaPIN. Voor slechts 1 dag of wellicht voor enkele weken? Zij hebben voor u de passende oplossing!

  

Producten & oplossingen

Betalingen voor uw webshop, maar u weet niet waar te beginnen?

Of meer weten over het accepteren van vreemde valuta in uw winkel?

Bezoek dan Easy Payment Services en ontdek de juiste betaaloplossing voor uw onderneming.

> Internetkassa

> Betaalmethoden

> Betaalautomaten

> Korte termijn verhuur pinapparaten

> Accepteren vreemde valuta