emailinfo@easytaxfree.com phone+31 20 427 83 44

 

Wat onze ondernemers zeggen

 

   Victoria Gifts
   Amsterdam

 

 


Omarmd door de majestueuze gevels van het Victoria Hotel vindt u op nummer 47 ‘Victoria Gifts’ van eigenaar Anton Molenaar.

“Dit pand, gebouwd in 1602, geeft onze Hollandse souvenirs die extra authentieke uitstraling” legt hij enthousiast uit. “Onze klanten stappen hierdoor sneller naar binnen. Wij maken al ruim 15 jaar tot volle tevredenheid gebruik  van het Easy Tax Free-systeem. Niet alleen vanwege de aantrekkelijke bonus voor mij en de gratis promotiematerialen, maar met Easy Tax Free krijgt de toerist het beste refundbedrag”.

Anton Molenaar

 

 

 

Galerie Sieraad
Amsterdam

 

 

 

 


Verrassende details in draagbare en flexibele sieraden van hoge kwaliteit. Ontworpen op ambachtelijke wijze met gebruik van uiteenlopende materialen en technieken. Dat is waar Hans Appenzeller als gerenommeerd sieraad- en productontwerper al 40 jaar voor staat. 

“Als ondernemer ben ik al meer dan 12 jaar tevreden klant bij Easy Tax Free. Het uitbesteden van de BTW teruggave voor mijn klanten van buiten Europa bewijst zijn (financiële) waarde keer op keer. Producten ontwerpen is mijn vak. De administratie laat ik graag over aan andere professionals”.

Hans Appenzeller

 

 

 

 

Wist je dat ...

het pand waarin Victoria Gifts is gevestigd samen met de acteurs Gijs Scholten van Aschat en Jacob Derwig de hoofdrol speelt in de Nederlandse speelfilm Publieke Werken?

In de verfilming van Thomas Rosenbooms gelijknamige roman is te zien hoe dit unieke pand uiteindelijk in de gevel van het Amsterdamse Victoria Hotel belandt.

Victoria Gifts ligt direct tegenover het Centraal station en is alleen al vanwege zijn bijzondere ligging een bezoekje waard!